Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: до віддалених куточків Дніпропетровщини – з роз’ясненнями законодавства

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:28

Податківцями Петропавлівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) організовано виїзди мобільного ЦОПу до торгівельних об’єктів – магазинів, розташованих на території сел Хороше та Богинівка Брагинівської сільської ради.

У зустрічах, проведених під час роботи мобільного ЦОПу, прийняли участь фізичні особи – підприємці, представники Брагинівської територіальної громади та керівник відділення поліції № 4 Синельниківського РУПГУМП у Дніпропетровській області.

На заходах йшлося про основні новації Закону України № 3219, зокрема з питань застосування РРО/ПРРО. Обговорювались основні аспекти нарахування та сплати фізичними особами – власниками/користувачами земельних угідь мінімального податкового зобов’язання та надання адміністративних послуг мобільним ЦОПом.

Фахівці ДПІ проінформували відвідувачів ЦОПу про мобільний застосунок ДПС України «Моя податкова», його функціональні можливості.

Учасники заходів отримали примірники тематичної друкованої продукції ГУ ДПС роз’яснювального характеру та інформацію про номери телефонів «гарячих ліній».

Платникам нагадали про інформаційні джерела ГУ ДПС – субсайт «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» (https://dp.tax.gov.ua/) та сторінку «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/tax.dnipropetrovsk/).