Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про РРО/ПРРО під час виїзду мобільного ЦОПу до суб’єктів господарювання смт Юр’ївка

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:25

Мобільний ЦОП продовжує здійснювати виїзди до платників населених пунктів Дніпропетровщини з роз’ясненнями законодавства.

Наразі основна тематика інформаційної роботи податківців – новації Закону України № 3219, питання застосування РРО/ПРРО та відновлення відповідальності за порушення норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням положень Закону України № 3219.

Про це спілкувались фахівці Юр’ївської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області під час чергового виїзду мобільного ЦОПу до суб’єктів господарювання (СГ) на торгівельні об’єкти (магазин секондхенд та супермаркет «ЮР’ЇВСЬКИЙ») смт Юр’ївка.

Під час зустрічей СГ також отримали інформацію  про: порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками, переваги для роботодавців та працівників від використання задекларованих трудових відносин, наслідки використання праці неоформлених працівників.

Спеціалісти ДПІ надали роз’яснення щодо обов’язку подання громадянами відомостей про зміни даних до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Працюємо далі!