Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО та новацій законодавства для суб’єктів господарювання смт. Кринички в Кам’янському районі під час виїзду мобільного ЦОПу

, опубліковано 28 вересня 2023 о 16:33

Професійно консультувати, надавати якісну допомогу, забезпечувати комунікацію – це ключові завдання для податкової служби Дніпропетровщини.

До платників податків, торговельні об’єкти яких розташовані за адресою вул. Героїв Чорнобиля смт. Кринички Криничанської селищної  територіальної громади в Кам’янському районі, здійснено виїзд мобільного ЦОПу Криничанської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - ГУ ДПС).

Суб’єктам господарювання (СГ) доведена інформація про необхідність використання реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО) під час проведення розрахункових операцій. Фахівці ГУ ДПС звернули увагу на поновлення відповідальності СГ за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Фахівці мобільного ЦОПу особливу увагу приділили перевагам користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України.

Платників податків ознайомлено зі сторінками ДПС України та ГУ ДПС у Дніпропетровській області на Facebook, а також Telegram-каналом ДПС України.