Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: роз’яснення для суб’єктів господарювання смт. Васильківка з питань РРО/ПРРО та новацій Закону України № 3219

, опубліковано 28 вересня 2023 о 16:31

Мобільним ЦОПом Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) здійснено виїзди до торгівельних об’єктів, які розташовані у смт. Васильківка Синельниківського району.

У ході виїзду мобільного ЦОПу фахівцями ГУ ДПС проведено зустріч із 28 платниками податків, які здійснюють діяльність на території Васильківської територіальної громади.

Під час зустрічі податківцями висвітлено актуальні питання податкового та іншого законодавства.

Особливу увагу платників податків акцентовано на порядку застосування РРО/ПРРО і поновлення відповідальності суб’єктів господарювання за порушення норм Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (зі змінами) (далі – Закон № 265).

Податківцями наголошено на необхідності оформлення трудових відносин з найманими працівниками відповідно до чинного законодавства та про наслідки використання праці неоформлених працівників.

Учасники заходу отримали примірники тематичної друкованої продукції.