Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО та новацій законодавства для суб’єктів господарювання смт. Солоне Дніпровського району під час виїзду мобільного ЦОПу

, опубліковано 26 вересня 2023 о 14:16

З метою проведення роз’яснювальної роботи з питань нововведень Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» у частині застосування РРО/ПРРО відповідно до затвердженого графіку мобільний ЦОП Солонянської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) 20.09.2023 здійснив виїзд у складі робочої групи до торгівельних об’єктів, розташованих в смт Солоне Дніпровського району по вулицях Задернюка, Усенко, Соборній, Шевченка.

Під час виїзду податківці ознайомили платників з основними новаціями Закону № 3219. Також в ході бесіди надані роз'яснення щодо застосування РРО/ПРРО.

Серед учасників заходу розповсюджено 19 примірників тематичної друкованої продукції ГУ ДПС (пам’ятки) з роз’ясненнями щодо реєстрації ПРРО та основних норм Закону № 3219.