Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО та новацій законодавства для суб’єктів господарювання смт. Залізничне Петропавлівської селищної ради під час виїзду мобільного ЦОПу

, опубліковано 26 вересня 2023 о 14:13

З метою проведення роз’яснювальної роботи з платниками податків з питань новацій, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219), у частині застосування РРО/ПРРО відповідно до затвердженого графіку мобільний ЦОП Петропавлівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) 19.09.2023 здійснив виїзд до торгових об’єктів – магазинів, розташованих на території смт. Залізничне Петропавлівської селищної ради.

За результатами роботи мобільного ЦОП проведена роз’яснювальна робота з 6 фізичними особами – підприємцями. Фахівцями Петропавлівської ДПІ надано роз’яснення щодо введення в дію Закону № 3219, а також, стосовно змін у порядку застосування РРО/ПРРО, поновлення відповідальності за порушення чинного законодавства.

Під час зустрічі ФОПи отримали брошури та листівки, а також інформацію про номери телефонів «гарячих ліній», підготовлених податківцями ГУ ДПС.