Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: комунікації податківців Дніпропетровщини з предстаниками бізнесу (територія обслуговування - Криворізький і Кам'янський регіони, Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра)

, опубліковано 14 вересня 2023 о 16:09

Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) – тематика комунікацій фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області з представниками бізнесу.

Нещодавно  в рамках інформаційно-роз'яснювальної кампанії представники податкової служби Дніпропетровщини провели зустрічі з суб'єктами господарювання у м. Дніпрі в ТЦ «Бульвар» та на авторинку, у м. Кривому Розі - у місцях зосередження об’єктів бізнесу та в магазинах «Карамелька», «Аврора», «Квіти», аптеці «Подорожник», а також в ТК «Піраміда», у м. Кам'янське – в торгівельних об’єктах по проспекту Аношкіна.

Під час зустрічей податківці надали роз’яснення бізнесменам щодо особливостей застосування РРО/ПРРО у разі проведення розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України № 3219.