Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Дніпропетровщини тривають комунікації з органами місцевої влади

, опубліковано 14 вересня 2023 о 15:26

Черговий воркшоп із представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації та територіальних громад відбувся у податковій службі області 14.09.2023.

Податківці регіону під головуванням заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровські області (далі – ГУ ДПС) Леонова Валерія обговорили з учасниками вебінару питання за такими важливими напрямками.

Перший – це розгляд актуальних питань застосування податкового законодавства, що надійшли від учасників онлайн-зустрічі, а також заходи щодо протидії випадкам нелегальної торгівлі підакцизними товарами.

 

Другий напрямок пов’язаний з новаціями Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» у частині реєстрації та застосування РРО/програмних РРО.

Учасники заходу, зокрема, відзначили ефективність проведеного воркшопу, що сприяє обізнаності у питаннях податкового законодавства та практиці його реалізації. Роз’яснювальна робота податкових змін з метою уникнення помилок при виконанні податкових зобов’язань – у центрі інтересів ГУ ДПС.

Потужна синергія представників органів місцевої влади та податкової служби регіону дозволить забезпечити економічну стійкість Дніпропетровщини.

Разом – до Перемоги!