Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО, новацій Закону України № 3219 для суб’єктів господарювання м. Тернівка під час виїзду мобільного ЦОПу

, опубліковано 11 вересня 2023 о 13:11

Відповідно до затвердженого графіку мобільний ЦОП Тернівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) 07.09.2023 здійснив виїзд до торгівельних об’єктів м. Тернівка для проведення роз’яснювальної роботи з платниками податків з питань РРО/ПРРО, новацій податкового законодавства, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Роботу мобільного ЦОПу забезпечено за участі працівників Тернівської ДПІ ГУ ДПС.

Фахівцями надано роз’яснення щодо основних новацій, запроваджених Законом України № 3219, зокрема внесених до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265) у частині застосування РРО/ПРРО та поновлення відповідальності за порушення чинного законодавства.

Під час зустрічі учасники отримали тематичну друковану продукцію (брошури та листівки), підготовлену ГУ ДПС, з інформацією роз’яснювального характеру, зокрема з актуальних питань стосовно використання РРО/ПРРО, основних новацій Закону України № 3219.

За результатами роботи мобільного ЦОПу проведена роз’яснювальна робота з 25 фізичними особами – підприємцями та представником юридичної особи.