Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: податківці Дніпропетровщини бізнесу – про актуальне

, опубліковано 17 серпня 2023 о 09:06

РРО/ПРРО: податківці Дніпропетровщини бізнесу – про актуальне

 (Соборний, Шевченкіський, Правобережний та Придніпровський райони

м. Дніпра, Кам’янський, Криворізький та Новомосковський регіони Дніпропетровщини)

Податківці Дніпропетровщини продовжують комунікації з бізнесом щодо новацій податкового законодавства, зокрема роз’яснюють норми, запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Так, днями за участі фахівців відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) робоча група Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відвідала у м. Дніпрі Курчатовський «Образцовий» ринки та торгівельно –   розважальний центр «Неоплаза».

Крім того, здійснено виїзд мобільного ЦОПу під керівництвом та за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонова Валерія та представників підрозділів ГУ ДПС до мешканців Кам’янського регіону Дніпропетровщини.

Також, проведено виїзд робочої групи ГУ ДПС до торгових об’єктів у місті Новомосковськ.

Крім цього, податківці завітали до  представників малого та середнього бізнесу Криворіжжя, а саме – в найбільший в Україні центр «Дія.Бізнес. В рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії відбулась зустріч податківців ГУ ДПС на чолі із заступником начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерієм Леоновим.

Фахівці ГУ ДПС відвідали Криворізьку міську раду. У приміщені виконавчого комітету відбулась інформаційно-роз’яснювальна зустріч податківців Дніпропетровщини за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерія Леонова та Криворізького регіону – начальника Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Євгенія Кретова з представниками бізнес спільноти.

З питань новацій податкового законодавства передбачених Законом № 3219 також відбувся інформаційно-роз’яснювальний захід у конференц-залі готелю «Аврора» у м. Кривий Ріг. У відкритому діалозі податківці ГУ ДПС спілкувалися з бізнес-спільнотою на нагальні теми.

  Провідні спеціалісти ГУ ДПС провели роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на торгівельних площах ТРЦ, зокрема у частині реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій з урахуванням норм Закону № 3219. Роз’яснювальна робота продовжується.