Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Дніпропетровщини – до платників та органів державної влади Криворізького району з роз’ясненнями новацій законодавства

, опубліковано 17 серпня 2023 о 09:07

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії стосовно новацій податкового законодавства, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон України № 3219), сьогодні, 16.08.2023, податківцями Дніпропетровщини проведено низку робочих зустрічей з представниками асоціації «Союз Бізнесу Кривого Рогу» та бізнес-спільноти, а також посадовцями виконавчого комітету Криворізької міської ради.

Заходи відбулись на локаціях м. Кривого Рогу, зокрема, у Центрі надання адміністративних послуг «Віза» та Центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес, за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонова Валерія, а також керівників структурних підрозділів ГУ ДПС.

Спілкувалися з нагальних питань щодо відновлення довоєнного стану системи оподаткування, впроваджених Законом України № 3219.

Леонов Валерій зазначив, що надання всебічної інформаційної підтримки платникам – у фокусі інтересів ГУ ДПС. Зокрема, роз’яснення новацій стосовно застосування РРО/ПРРО, обов’язковості використання касової техніки усіма суб’єктами господарювання, крім «єдинників» першої групи, які здійснюють розрахункові операції, а також питань легалізації заробітної плати, погашення податкового боргу, електронної взаємодії.

На завершення заходів сторони підкреслили важливість проведених зустрічей та акцентували на розширенні комунікацій для подальшої співпраці.