Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП - особистий підхід до мешканців Дніпра

, опубліковано 24 червня 2021 о 13:43

З метою покращення обслуговування платників та забезпечення зручних та доступних умов отримання адміністративних послуг на території Дніпропетровської області працює додатковий сервіс – мобільний Центр обслуговування платників (далі – мобільний ЦОП).

Так до Центру обслуговування Амур-Нижньодніпровської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) звернувся громадянин Савченко Микола Ілліч з питанням можливості отримання картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, за ії домашньою адресою у зв’язку з неможливістю вільного пересування в наслідок травмування.

Керівником та фахівцем Амур-Нижньодніпровської ДПІ ГУ ДПС 24.06.2021 року  здійснено виїзд мобільного ЦОП за домашньою адресою громадянина Савченко Миколи. Під час виїзду, начальником Амур-Нижньодніпровської ДПІ ГУ ДПС Портяніковим Олександром надана інформаційна консультація про адміністративні послуги, які можливо отримати з допомогою мобільного ЦОП, та які саме потрібно мати документи для отримання тієї чи іншої послуги. Головним державним інспектором Савченко Ольгою Леонідівною надана допомога в отриманні адміністративної послуги, а саме «Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків».