Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП завітав до мешканців Синельниківського району

, опубліковано 24 червня 2021 о 13:40

24 червня 2021 року проведено виїзд мобільного ЦОПу Синельниківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та зустріч у форматі «круглого столу» за участі начальника Синельниківської ДПІ ГУ ДПС Костянтина Журавля, завідувача сектору з надання адміністративних та інших послуг Синельниківської ДПІ Тетяни Терновенко, головного інспектора  Синельниківської ДПІ Олександра Зибенкова, голови Іларіонівської ТГ Екзархова Дмитра та начальника Іларіонівського ЦНАПу Терехової Ольги.

Виїзд здійснено до мешканців Іларіонівськьої селищної територіальної громади Синельниківського району Дніпропетровської області. За результатом виїзду мобільним ЦОП Синельниківської ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області надано понад 60 адміністративних та інших послуг.

Так, за період роботи мобільного ЦОП знов зареєстрована фізична особа – приватний підприємець (далі – ФОП) подала заяву про застосування спрощеної системи оподаткування; 2 ФОПа звернулись із запитом на отримання витягу з реєстру платників єдиного податку; 54 громадянина звернулися з заявами за формою 1 ДР, 7 осіб - з заявами за формою 5-ДР та 4 особи - з заявами щодо отримання відомостей з ДРФО.

Начальник Синельниківської ДПІ Костянтин Журавель звернув увагу присутніх, що інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Дніпропетровській області в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook та месенджерів Telegram та Viber. Це зручно, комфортно та практично.