Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в Томаківській ДПІ

опубліковано 17 червня 2024 о 11:48

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Відбулося засідання «круглого столу» за участі начальника Томаківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Руслани Рибки та платників податків на тему «Новації та зміни податкового законодавства».

Начальник Томаківської ДПІ  Руслана Рибка під час заходу повідомила платникам про новації податкового законодавства, а саме: 16 березня 2024 року  набрали чинності окремі норми Закону України від 23 лютого 2024 року № 3603-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».

Під час засідання фахівець наголосила про необхідність обов’язкового використання реєстраторів розрахункових операцій підприємцями, які здійснюють готівкові розрахунки з покупцями за надані послуги чи товар. Також, обговорили питання застосування податкової знижки, дотримання норм законодавства про працю та виплати заробітної плати не менше мінімальної.

Під час засідання «круглого столу» учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.

Наприкінці заходу обговорили питання щодо роботи антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс».