Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Круглий стіл з керівництвом Васильківської центральної районної лікарні

опубліковано 16 лютого 2024 о 11:13

Днями начальником Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Маргаритою Бондаренко проведено засідання «круглого столу» з головним лікарем КП «Васильківської центральної районної лікарні» Аркадієм Дараганом.

Очільниця повідомила, що з 01 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. Декларацію про майновий стан і доходи слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28.08.2023 №467, у термін до 01 травня 2024 року. Скористатись правом на податкову знижку можна протягом усього поточного року.

Маргарита Бондаренко наголосила, що громадяни зобов'язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання). Такі відомості можна подати особисто до контролюючого органу або в електронному вигляді, не відвідуючи орган ДПС, а скориставшись електронним сервісом ІТС «Електронний кабінет» або застосунком «Моя податкова».

Наприкінці заходу учасник отримав друковану продукцію роз’яснювального характеру зазначеної тематики.