Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 19 вересня 2023 о 11:04

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Днями в приміщенні Державної податкової інспекції у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ДПІ у м. Покрові) проведено зустріч заступника начальника ДПІ у м. Покрові Валентини Піхтіної із платниками податків на тему «Основні зміни в законодавстві. Дотримання вимог трудового законодавства. Електронний кабінет. Сервіс ДПС України «Пульс».

Податківець нагадала, що з 1 серпня 2023 року набрав чинності Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Цим Законом внесено зміни до Податкового кодексу України, зокрема в частині особливостей оподаткування платника податку при переході зі спрощеної системи оподаткування з відсотковою ставкою єдиного податку у розмірі 2 % на систему оподаткування, на якій він перебував до обрання згаданих особливостей оподаткування.

Крім того, фахівець надала роз’яснення щодо дотримання вимог трудового законодавства, роботи антикорупційного сервісу «Пульс» ДПС України. Нагадала, що за допомогою «Електронного кабінету» платники мають змогу подати звітність, сплатити податки, отримати доступ до необхідної інформації, листуватись з органами ДПС тощо.