Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Томаківській ДПІ відбулась зустріч з платниками податків

опубліковано 25 січня 2023 о 11:25

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

В приміщенні ЦОП Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Томаківської ДПІ) була проведена зустріч начальника Томаківської ДПІ Руслани Рибки із платниками податків на тему «Актуальні питання щодо оподаткування фізичних осіб - підприємців. Надання звітності в електронному вигляді».

Руслана Рибка ознайомила присутніх з новаціями податкового законодавства, зокрема щодо зміни розміру мінімальної заробітної плати з 01.01.2023 року, розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб і, відповідно, зміни сум єдиного податку, які необхідно буде платити суб’єктам господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування (першої та другої групи).

Нагадала, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.