Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в Марганецькій ДПІ

опубліковано 13 грудня 2022 о 10:53

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно в Марганецькій ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській (Марганецька ДПІ) старший державний інспектор Марганецької ДПІ Валентина Плахотнік провела засідання «круглого столу» з платниками податків на тему «Актуальні питання податкового законодавства. Застосування РРО та ПРРО. Легалізація заробітної плати. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів. Сервіс «Пульс»  ДПС України».

Податківець ознайомила з актуальними питання податкового законодавства та нагадала про основні вимоги Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Крім того присутні на засіданні обговорили проблемні питання щодо застосування РРО та програмних РРО.

Також, Валентина Плахотнік звернула увагу на обов’язковості оформлення трудових відносин із найманими працівниками та нагадала про правові наслідки виплати заробітної плати «у конверті».

Окремо обговорювались питання щодо заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів та роботи антикорупційного сервісу «Пульс»  ДПС України.

Під час засідання учасники заходу отримали відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.