Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Синельниківської ДПІ протягом січня – липня 2022 року надано відвідувачам майже 2 000 адміністративних послуг

опубліковано 05 серпня 2022 о 10:48

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) повідомляє.

Протягом січня – липня поточного року фахівцями Синельниківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Синельниківська ДПІ) платникам видано 762 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Зареєстровано 84 реєстратори розрахункових операцій, 145 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 47 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків видано 716 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн-режимі за допомогою сервісу «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).