Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Павлоградської ДПІ протягом січня – липня 2022 року надано відвідувачам майже 6 000 адміністративних послуг

опубліковано 05 серпня 2022 о 10:47

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.

Протягом січня – липня поточного року фахівцями Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Павлоградська ДПІ) платникам видано 2 675 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Зареєстровано 162 реєстратори розрахункових операцій, 485 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 312 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 354 суб’єкти господарювання, сформовано 827 витягів з реєстру платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків видано 904 відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).