Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Правобережній ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулася зустріч з платниками податків

опубліковано 31 травня 2022 о 09:26

Нещодавно у приміщенні Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Правобережна ДПІ), відбулася зустріч, в якій прийняв участь начальник Правобережної ДПІ Віхров Сергій для платників податків на тему «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Під час зустрічі податківець повідомив про основні положення Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Віхров Сергій зазначив, що триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2021 році громадянами та самозайнятими особами.

Податківець наголосив, що в умовах запровадженого воєнного стану Центр обслуговування платників працює у звичному режимі та надає адміністративні, консультативні послуги. Платники податків можуть отримати інформацію щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами Державної податкової служби України.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.