Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч в «Прозорому офісі соціальних послуг» Тернівської райради

опубліковано 14 грудня 2021 о 11:03

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький північний регіон) інформує.

Днями у приміщенні «Прозорого офісу соціальних послуг» Тернівської районної у місті ради відбулась зустріч за участі мера Кривого Рогу Юрія Вілкула, представників пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення, Криворізького міськрайонного центру зайнятості, адміністраторів центру «Віза». Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області був присутній заступник начальника Криворізької північної ДПІ Олег Ємельяненко, старший державний інспектор відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Лариса Бевзелюк.

Прозорий офіс соціальних послуг об’єднав під своїм дахом представників державної податкової служби а також адміністраторів центру «Віза». Тож мешканці мають можливість в одному місці отримати більше 100 різних послуг.

В ході зустрічі обговорювались актуальні питання про надання адміністративних послуг населенню. Особливу увагу було звернуто на питання одноразового (спеціального) добровільного декларування, проведено роз’яснювальну роботу та надано консультації.

Присутні на зустрічі громадяни отримали відповіді на запитання та друковану продукцію роз’яснювального характеру.