Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-нарада на платформі ZOOM з питань забезпечення дохідної частини бюджету

опубліковано 14 грудня 2021 о 11:05

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький південний регіон) інформує.

Нещодавно, за організацією Виконавчого комітету Криворізької міської ради проведено спільну онлайн-нараду з оперативного обговорення питань:

  • · виконання дохідної частини бюджету міста;
  • · виконання планових показників по платі за землю;
  • · погашення заборгованості з плати за землю;
  • · податкова заборгованість по платежам до бюджету міста та вжиті заходи щодо погашення заборгованості та ряд інших питань;

Від податкової служби прийняли участь: головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дмитро Шкленський, начальник Криворізького відділу по роботі з податковим боргом Вікторія Кучерук.

Під час засідання було обговорено наповнення бюджету міста та зпрогнозовано очікувані показники по податкам. Розглянуто питання щодо сплати місцевих податків суб’єктами господарювання до бюджету міста Кривого Рогу.

Обговорили заходи з погашення заборгованості та важелі впливу з цього питання задля запобігання втрат надходжень коштів з плати за землю. Звернули увагу, що для зменшення боргів повинна проводитись робота в тісній співпраці між податковою службою та органами місцевого самоврядування. Зкоординували дії щодо сплати суб’єктами господарювання місцевих податків . На засіданнні були прийняті відповідні рішення щодо визначення механізмів вирішення проблемних питань по надходженню коштів до бюджету міста та бюджетів усіх рівнів.