Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у засіданні комісії виконавчого комітету Довгинцівської районної у місті ради

опубліковано 14 грудня 2021 о 11:02

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький північний регіон) інформує.

Днями у виконавчому комітеті Довгинцівської районної у місті раді відбулось засідання районної комісії з координації дій щодо забезпечення податкових надходжень до державного та місцевого бюджетів і погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат. На заході був присутній головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дмитро Шкленський. На робочій комісії були розглянуті питання:

  • · оформлення правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства України;
  • · погашення заборгованості з орендної плати за землю суб’єктами господарювання;
  • · результати проведеної роботи  щодо здійснення самоврядного контролю за дотриманням земельного законодавства при користуванні земельними ділянками  суб’єктами господарювання та громадянами;
  • · виконання планових завдань по земельному податку та орендній платі за землю, податку на нерухоме майно та єдиного внеску;
  • · надходження до бюджетів усіх рівнів.

Задля того щоб соціально-економічний розвиток Криворіжжя й надалі продовжувався було розроблено план на найближчий період. З усіх питань були ухвалені відповідні рішення. Присутні погодились на необхідності проведення спільних заходів задля співпраці та ефективного здійснення функцій держави.