Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! ЦОП працює у звичайному режимі

опубліковано 02 червня 2020 о 12:57

У зв’язку з послабленням протиепідемічних заходів відповідно до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» (далі – Постанова № 392) Центри обслуговування платників Камянського управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснюють прийом відвідувачів за звичайним графіком роботи (з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. з обідньою перервою з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45хв. та з технічними перервами для санітарної обробки).

Продовжується застосовування протиепідемічних заходів, що визначаються Постановою № 392, а також заходів, що додатково встановлені органами державної влади та органами місцевого самоврядування в межах компетенції:

до ЦОП платники мають право заходити тільки у захисній масці, рукавичках, та після дезінфекції рук;

не допускаються громадяни з ознаками інфекційних захворювань без масок у приміщення;

обмежено кількість одночасного перебування людей в залах обслуговування ЦОП в залежності від кількості працюючих робочих місць (на 1 працівника ЦОП - 1 відвідувач);

дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщень;

приймання усієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ), поштою.

Для зменшення скупчення відвідувачів у Кам’янському управлінні рекомендують здійснювати візит до ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому (за телефоном, через електронну скриньку).

Нагадуємо, що платники податків також можуть скористатися зручними електронними сервісами, запровадженими ДПС.