Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з майбутнімі платниками

, опубліковано 09 грудня 2019 о 11:45

На «День відкритих дверей», який днями проводився в Криворізькій північній ДПІ Криворізького північного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області завітали учні старших класів.

Майбутні платники довідалися про історію виникнення податків в Україні та важливість їх сплати, діяльність контролюючих органів, їх основні завдання, надання адміністративних послуг та функціонування електронних сервісів. Екскурсію Центром обслуговування платників проводив та розповідав про роботу служби начальник Криворізької північної ДПІ Криворізького північного управління Олег Гончар. Школярі мали змогу побачити процес надання послуг таких, як видача облікової картки платника податків, приймання звітності, видача довідок та дозвільних документів, надання консультацій та ін.

Зацікавила школярів інформація про електронні сервіси, які надаються ДПС України. Вони дізнались, що електронне спілкування може приносити не тільки задоволення, а й користь.

На завершення заходу школярі подякували податківцям за цікаву зустріч та зрозуміли, що для процвітання нашої держави усі повинні усвідомлювати важливість податків.