Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інтерв’ю заступника начальника Нікопольської ДПІ щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану

опубліковано 10 червня 2024 о 13:36

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Днями заступник начальника Нікопольської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Аліна Бараненко провела інтерв’ю представникам медіа, під час якого обговорювались новації в податковому законодавстві в умовах воєнного стану.

Під час інтерв’ю обговорили питання застосування РРО/ПРРО в умовах воєнного стану, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання, легалізації трудових відносин. Фахівець нагадала про можливість реалізувати своє право на податкову знижку та поінформувала, що скористатись цим правом можна протягом усього поточного року.

Аліна Бараненко проінформувала про роботу комунікаційної податкової платформи (dp.ikc@tax.gov.ua), на яку можна звернутись для вирішення актуальних питань податкового законодавства.