Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Нікопольській ДПІ

опубліковано 23 квітня 2024 о 11:37

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.        

Днями за участі начальника Нікопольської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталії Міщенко відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Деклараційна кампанія 2024».

Під час сеансу фахівець звернула увагу на те, що з 1 січня діє оновлена форма декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація) та інструкція щодо її заповнення. Нагадала що у 2024 році останній день подання декларації для фізичних осіб-підприємців (крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування), фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, та громадян – 30 квітня.

Усі громадяни отримали кваліфіковані відповіді на питання щодо основних випадків подання декларації, способи та граничні строки подання декларації, строки сплати податкових зобов’язань, визначених у декларації.