Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум в Марганецькій ДПІ

опубліковано 23 квітня 2024 о 11:32

Начальник Марганецької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгенія Захарченко провела семінар-практикум з платниками податків щодо податкових новацій у законодавстві в умовах воєнного стану.

Фахівець проінформувала учасників заходу про основні зміни у податковому законодавстві. Окремо зазначила, що у 2024 році набрали чинності нові форми податкової звітності.

Євгенія Захарченко нагадала, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Повідомила про підстави для подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік, граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених в декларації. Податківець нагадала платникам податків про можливість користування Електронним кабінетом платника або мобільним застосунком  «Моя податкова».

Крім цього, податківець звернула увагу роботодавців на важливість офіційного працевлаштування найманих працівників та нарахування і виплати заробітної плати на рівні не менше мінімальної.

Під час заходу учасники отримали відповіді на питання та друковану продукцію.