Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: у ТГ Новомосковського району податківці надавали адміністративні послуги

, опубліковано 09 липня 2024 о 15:57

Під час роботи мобільного ЦОПу співробітники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області протягом червня 2024 року здійснили 8 чергувань в 7 Центрах надання адміністративних послуг  Новомосковського району Дніпропетровській  області: Перещепинської міської ради; Губиниської, Черкаської  та Магдалинівської селищних рад, Піщанської, Личківської та Чернеччинської сільських рад.

Під час чергування фахівцями податкової служби 130 відвідувачам надано 33 адміністративні послуги (отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору, повторне отримання РНОКПП, реєстрація в ДРФО) та 65 інших послуг. Прийнято 11 декларацій про майновий стан і доходи; проведено 13 звірок по земельному податку/МПЗ.

Крім того, податківцями надано 83 роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства, контроль за яким здійснюють контролюючі органи тощо.

Увагу платників акцентовано на роботі модуля Контакт-центру ДПС «Запис до електронної черги ЦОП», мобільному застосунку «Моя податкова» та перевагах Електронного кабінету.