Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні та інші послуги мобільного ЦОПу для мешканців м. Дніпра та ТГ Дніпровського району

, опубліковано 09 липня 2024 о 15:51

Працівники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), задіяні у роботі мобільного ЦОПу, протягом червня 2024 року здійснили 26 виїзних чергувань в 15 ЦНАПах Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме: у м. Дніпрі «Правобережний» і «Я-Ветеран», Підгородненської міської; Новоолександрівської, Сурсько-Литовської, Чумаківської сільської, Любимівської Могилівської, Китайгородської та Ляшківської сільських рад; Слобожанської, Новопокровської, Солонянської, Петриківської та Царичанської селищних рад.

В ході чергування до податківців звернулось 126 відвідувачів ЦНАПів, яким надано 20 адміністративних та 15 інших послуг.

Під час виїзду також:

  • надані 113 роз’яснень з питань податкового та іншого законодавства, у тому числі: 35 – щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України; 31 – щодо порядку сплати земельного податку, заповнення декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки, отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податку; 24 – роз’яснення з питань «Деклараційної кампанія 2024»; 23 – щодо норм законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО;
  • 11 відвідувачам надана практична допомога щодо реєстрації у застосунку ДПС України «Моя податкова»;
  • прийнято 3 декларації про майновий стан і доходи;
  • проведено звірку по земельному податку/МПЗ.

Платників проінформовано про роботу модуля Контакт-центру ДПС «Запис до електронної черги ЦОП».