Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: послуги для мешканців старостинських округів Петриківської селищної ради Дніпровського району

, опубліковано 20 березня 2024 о 16:16

За участю фахівців Петриківської ДПІ та Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області мобільний ЦОП здійснив виїзди до старостинських округів Петриківської селищної ради Дніпровського району – Шульгівського та Іванівського, Чаплинського та Хутірського.

У форматі «круглого столу» податківці провели зустрічі зі старостами сіл Шульгівка, Плавещина, Сорочине, Судівка; сіл Іванівка, Гречане, Радісне, Куліші, Клешнівка; сіл Чаплинка і Ульянівка; села Хутірське та представниками Шульгівського, Чаплинського, Іванівського та Хутірського старостинських округів.

Керівникам та мешканцям старостинських округів надані роз’яснення з актуальних питань податкового та іншого законодавства, повідомлено про переваги користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України.

Особливу увагу приділено сплаті МПЗ, земельного податку та орендної плати з фізичних осіб, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та питанням кампанії декларування громадянами і самозайнятими особами доходів, отриманих у 2023 році.

Під час роботи в округах фахівцями податкової прийнято від відвідувачів мобільного ЦОПу заяви за формами № 5-ДР та № 10-ДР, громадянам надано практичну допомогу у користуванні застосунком ДПС України «Моя податкова» тощо.

Рухаємось далі.