Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: с. Катеринівка Богданівського старостинського округу Васильківської ОТГ- податківці консультують

, опубліковано 02 листопада 2023 о 15:32

Сучасному бізнесу – сучасні технології: роз’яснювальна робота з питань застосування РРО/ПРРО на Дніпропетровщині триває.

Днями, за участі начальника Васильківської ДПІ Маргарити Бондаренко, мобільний ЦОП Васильківської ДПІ побував в с. Катеринівка Богданівського старостинського округу Васильківської ОТГ.

Фахівцями мобільного ЦОПу надані практичні поради щодо реєстрації та зняття з обліку РРО/ПРРО, оформлення розрахункових операцій, формування звітів та ін.

Мешканців с. Катеринівка ознайомлено з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі, переліком документів, які потрібні для їх отримання, а також з режимом роботи ЦОПу та контактними номерами телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з того чи іншого питання, надано роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом.

Особливу увагу присутніх приділено питанням внесення змін до адресних даних фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників.

Під час діалогу платники також отримали відповіді на запитання у сфері оподаткування щодо нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, справляння єдиного податку тощо.