Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання РРО/ПРРО – на часі: мобільним ЦОПом проведено роз’яснювальну роботу з платниками у с. Богданівка

, опубліковано 02 листопада 2023 о 15:29

Мобільним ЦОПом Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі начальника Васильківської  ДПІ Маргарити Бондаренко, здійснено виїзд до с. Богданівка Богданівського старостинського округу Васильківської ОТГ.  

Під час роботи мобільного ЦОПу фахівці ГУ ДПС проінформували платників про новації законодавства, ознайомили з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі, переліком документів, які потрібні для їх отримання, а також режимом роботи ЦОПу та контактними номерами телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з того чи іншого питання, інформаційними платформами ДПС України і ГУ ДПС.

Під час виїзду працівниками податкової прийнято: 17 заяв за формою  №5ДР; 17 заяв за формою №10ДР; 14 заяв на проведення звірки з податку на майно (з плати за землю); 4 заяви на проведення звірки з податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки. Видано 7 карток платника податків. 

Крім цього, опрацьовано інформацію по 11 земельних ділянках громадян щодо  розміру  площі, цільового використання земельної ділянки відповідно до даних Державного земельного кадастру.