Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для суб’єктів господарювання с. Олександрівки

, опубліковано 27 жовтня 2023 о 14:32

З метою реалізації податкового сервісу – надання якісних адміністративних та інших послуг мобільний ЦОП Покровської ДПІ здійснив виїзд до торгівельного об’єкта, який знаходиться за адресою: Синельниківський р-н, с. Олександрівка, вул. Транспортна, буд.7 (Покровська територіальна громада).

Під час виїзду податківці акцентували увагу присутніх фізичних осіб – підприємців, що мобільний ЦОП створено з метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг та сервісів платниками податків. Ознайомили присутніх з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі, переліком документів, які потрібні для їх отримання, а також режимом роботи ЦОПу ДПІ, та контактними номерами телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з нагальних питань.

Присутнім були надані роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом. Крім того, податківці приділили увагу актуальним питанням податкового законодавства в частині земельного податку з фізичних осіб.

Також присутніх ознайомлено з офіційними сторінками в мережі Інтернет ДПС України та Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, а також у мережі Facebook, каналами YouTube та Тelegram.

У ході проведення заходу ФОПи отримали примірники друкованої продукції за податковою тематикою.