Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: зустрічі з ФОПами у м. Верхньодніпровську

, опубліковано 27 жовтня 2023 о 14:29

Днями мобільним ЦОПом Верхньодніпровської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснено виїзд до торгівельних об’єктів, які знаходяться по пр. Шевченка у м. Верхньодніпровську.

Податківці провели зустрічі з фізичними особами – підприємцями.

Під час спілкування увагу акцентовано на ключових питаннях та основних змінах, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219), питаннях застосування РРО/ПРРО та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265).

Фахівці податкової служби повідомили, що виконання вимог Закону № 265 не тільки запобігає відповідальності, а ще й усуває ризики, що можуть стати підставою для проведення фактичних перевірок.

У ході активного діалогу представники Верхньодніпровської ДПІ надали вичерпні відповіді на запитання щодо застосування РРО/ПРРО, а також наголосили, що сумлінне виконання податкових зобов’язань громадянами та бізнесом зараз для держави важливо, як ніколи, адже вони забезпечують економічну підтримку та гарантують своєчасність соціальних виплат.

Платники податків, які приймали участь у роботі мобільного ЦОП, висловили слова подяки податківцям та побажання на подальшу співпрацю.