Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Здійснення заходів, направлених на боротьбу з незаконним обігом підакцизних товарів на Дніпропетровщині

, опубліковано 27 жовтня 2023 о 17:53

Під час проведення спільних дій Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та ГУ НП у Дніпропетровській області в рамках проведення заходів, направлених на протидію незаконному обігу підакцизних товарів, зокрема, тютюнових виробів та алкогольної продукції, в одному з районів м. Дніпра виявлено факт незаконної діяльності торгівельного закладу без відповідної державної реєстрації, без наявності дозвільних документів, реалізації алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, з порушенням вимог касової дисципліни, а також реалізації у пластиковій тарі рідини з характерним запахом алкоголю.

Результатом спільних заходів є вилучення 180 літрів алкогольних напоїв на загальну суму 30,0 тис. гривень. Осіб, що здійснювали незаконну діяльність притягнуто до адміністративної відповідальності.

            ГУ ДПС нагадує громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання та дотримання вимог податкового законодавства у випадках здійснення господарської діяльності.