Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: адміністративні послуги для мешканців с. Маломихайлівка

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:46

За клопотанням громадян Маломихайлівської територіальної громади мобільний ЦОП Покровської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) здійснив виїзд до громадян, які мешкають у с. Маломихайлівка Синельниківського району, з метою надання адміністративних послуг.

Податківці акцентували увагу присутніх, що мобільний ЦОП створено з метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг і сервісів платниками у місці їх проживання. І це особливо важливо для громадян, які не мають можливості відвідати ЦОП Покровської ДПІ ГУ ДПС.

Фахівці ДПІ ознайомили громадян з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі та переліком документів, що потрібні для їх отримання; контактними номерами телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з питань, що цікавлять платників.

Мешканці с. Маломихайлівка отримали інформацію щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом, а також відповіді на актуальні питання податкового законодавства у частині земельного податку.

Результати роботи мобільного ЦОПу – працівниками ДПІ прийнято:

- 8 заяв за формою № 5ДР;

- 3 заяви щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору;

- 3 заяви про помилково сплачені кошти по земельному податку.

Працюємо далі!