Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО для суб’єктів господарювання м. Дніпра

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:50

Фахівці податкової служби Дніпропетровщини продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу для платників з питань застосування РРО/ПРРО.

За організацією працівників Шевченківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) здійснено черговий виїзд мобільного ЦОПу у складі робочої групи до торгівельних об’єктів м. Дніпра (Європейська площа).

Спілкувались із суб’єктами господарювання (СГ) про основні новації, запроваджені Законом України № 3219, зокрема стосовно використання РРО/ПРРО. Платників проінформовано про обов’язковість застосування касової техніки при проведенні розрахункових операцій. Працівники ГУ ДПС звернули увагу на особливості поновлення відповідальності СГ за порушення норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням норм Закону України № 3219.

Також платникам надані роз’яснення щодо функціонування Електронного кабінету та практичні консультації щодо його використання.

Під час комунікацій СГ отримали фахові відповіді на запитання та тематичну друковану продукцію ГУ ДПС інформаційно-роз’яснювального характеру щодо реєстрації ПРРО та основних новацій Закону України № 3219.