Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації законодавства, використання РРО/ПРРО – під час виїзду мобільного ЦОПу до смт Покровське

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:17

З роз’ясненнями нововведень Закону України № 3219 у частині застосування РРО/ПРРО працівники Покровської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на мобільному ЦОПі завітали до торгівельного об’єкту фізичної особи – підприємця в смт Покровське Синельниківського району.

Спілкувались про: особливості відновлення відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»; умови, за яких застосування РРО/ПРРО – обов’язкове; переваги користування електронними сервісами ДПС, зокрема Електронним кабінетом; порядок безкоштовного отримання кваліфікованих електронних підписів. Обговорювали актуальні питання та зміни у податковому законодавстві щодо земельного податку.

Податківці нагадали, що більше актуальної та корисної інформації розміщено на субсайті «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» (https://dp.tax.gov.ua/) та сторінці «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/tax.dnipropetrovsk/) .