Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС представила портфель ІТ-проєктів у межах роботи технічної місії Податково-Бюджетного департаменту МВФ

, опубліковано 26 жовтня 2023 о 15:03

Триває робота технічної місії Податково-Бюджетного департаменту МВФ, в якій беруть участь представники ДПС спільно з колегами з Міністерства фінансів України та Державної митної служби України. Під час робочої зустрічі учасники обговорили план цифрового розвитку Державної податкової служби України.

ДПС представила портфель ІТ-проєктів у межах роботи технічної місії Податково-Бюджетного департаменту МВФ. 

В онлайн-обговоренні участь від ДПС взяли виконуюча обов’язки Голови ДПС Тетяна Кірієнко та заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Наталія Калєніченко.

«Ми дякуємо МВФ за постійну підтримку у контексті післявоєнної відбудови України та процесу вступу до ЄС, а також іншим міжнародним партнерам, завдяки яким вже на сьогодні ми маємо змогу не лише реалізовувати спільні проєкти, але й, незважаючи на воєнний час, продовжувати започатковувати нові, трансформувати Службу відповідно до нових викликів та вдосконалюватися для наших платників. Розуміємо важливість цифровізації, тому у фокусі – безпека, надійність, зручність електронних сервісів та розширення можливостей, які допоможуть нашим платникам у виконанні податкових зобовʼязань, що, відповідно, позитивно вплине на рівень добровільного дотримання податкового законодавства та наповнення бюджету», – наголосила Тетяна Кірієнко.  

Нагадуємо, що робота технічної місії Податково-Бюджетного департаменту МВФ триває з 23 жовтня 2023 року і спрямована на реалізацію та виконання положень Листа про наміри і Меморандуму про економічну та фінансову політику, зокрема, встановлених структурних маяків.