Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Впродовж вересня поточного року платники Дніпропетровщини забезпечили надходження майже 6,0 млрд грн податків та понад 2,8 млрд грн єдиного внеску

, опубліковано 03 жовтня 2023 о 11:13

Платники Дніпропетровської області у вересні 2023 року наповнили бюджети усіх рівнів (без урахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування (єдиний внесок)) майже на 6,0 млрд гривень. Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя, позитивна динаміка надходжень склала 763,6 млн грн, або 14,7 відсотків, у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

До Державного бюджету України надійшло протягом вересня п. р. майже 2,4 млрд грн, що на 494,6 млн грн, або на 26,0 відсотків, більше ніж у вересні минулого року.

Місцеві бюджети отримали майже 3,6 млрд гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2023 року надходження зросли на 269,0 млн грн, або на 8,1 відсотків.

До державних цільових фондів впродовж вересня цього року надійшло понад 2,8 млрд грн єдиного внеску. Це на 278,8 млн грн, або на 11,0 відсотків більше відповідного періоду минулого року.

«Ми вдячні кожному платнику, який у цей нелегкий для нашої країни час сумлінно сплачує податки і зміцнює економічну безпеку та обороноздатність держави», – акцентувала очільниця податкової служби Дніпропетровщини.