Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО та новацій законодавства для суб’єктів господарювання м. Тернівка під час виїзду мобільного ЦОПу

, опубліковано 28 вересня 2023 о 12:19

З метою проведення роз’яснювальної роботи з питань нововведень Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) у частині застосування РРО/ПРРО відповідно до затвердженого графіку мобільний ЦОП Тернівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) 21.09.2023 здійснив виїзд у складі робочої групи до торгових об’єктів за адресою: Павлоградський район, м. Тернівка, вул. Дніпровська та вул. Лермонтова.

За результатами роботи мобільного ЦОПу проведена роз’яснювальна робота з 10 фізичними особами-підприємцями та 2 представниками юридичних осіб.

Фахівцями ГУ ДПС надано роз’яснення щодо введення в дію Закону № 3219, а також стосовно змін у порядку застосування РРО/ПРРО, поновлення відповідальності суб’єктів господарювання за порушення чинного законодавства у сфері використання РРО/ПРРО.

Під час зустрічі учасники отримали примірники тематичної друкованої продукції ГУ ДПС (пам’ятки) з роз’ясненнями щодо реєстрації ПРРО та основних норм Закону № 3219 та інформацію про номери телефонів «гарячих ліній» за напрямками роботи ГУ ДПС.

Платників ознайомлено зі сторінками ДПС України та ГУ ДПС у соціальній мережі Facebook, а також з Telegram-каналом ДПС.