Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове засідання комітету «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради: спілкувалися про актуальне

, опубліковано 21 вересня 2023 о 12:00

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що сьогодні, 21 вересня 2023 року, проведено четверте засідання комітету за галузевою ознакою «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Комітет).

Від ГУ ДПС у заході прийняли участь очільниця податкової служби Дніпропетровської області Федаш Наталя та начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак.

Обговорювали одне з актуальних питань сьогодення – відновлення відповідальності суб’єктів господарювання за порушення норм законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг у частині застосування касової техніки у зв’язку з нововведеннями, запровадженими Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Присутніх також проінформовано про порядок подання пояснення до таблиці даних платника податку на додану вартість, що регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (із змінами).