Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП – з роз’ясненнями з питань РРО/ПРРО, новацій Закону України № 3219 для суб’єктів господарювання під час виїзду до м. Першотравенська

, опубліковано 08 вересня 2023 о 15:01

Фахівцями Першотравенської ДПI Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) під час виїздів відповідно до графіку мобільного ЦОПу проведено зустрічі у форматі «круглого столу» з фізичними особами – підприємцями (далі – ФОП) м. Першотравенська:

- 05.09.2023 – у ТРК «Терикон»;

- 06.09.2023 – у приміщенні ринку «Южний».

Під час зустрічей з ФОПами фахівці Першотравенської ДПІ ГУ ДПС особливу увагу приділили основним нововведенням, що запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (Закон України № 3219). Податківці акцентували на питаннях застосування РРО/ПРРО з урахуванням норм Закону України № 3219, нагадали про мінімальне податкове зобов’язання.

Всі учасники зустрічей отримали тематичну друковану продукцію (брошури, листівки), підготовлені ГУ ДПС, інформаційно-роз’яснювального характеру з актуальних питань. 

Платники – учасники заходів відмітили, що користуються інформацією, розміщеною на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Дніпропетровській області у соціальній мережі Facebook.