Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: у місцях торгівлі - про новації законодавства (територія обслуговування - Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра, Криворізький регіон, м. Павлоград та м. Тернівка)

, опубліковано 08 вересня 2023 о 14:21

Днями торгівельні об'єкти Дніпропетровщини стали локаціями, на яких фахівці податкової служби надавали роз'яснення законодавчих норм щодо застосування РРО/ПРРО.
Робоча група Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відвідала торгівельні центри «Мерлін» та «Арбат» у м. Дніпрі та торгівельні об'єкти у м. Павлограді і м. Тернівці.
Також податківці спілкувались з підприємцями Криворізького регіону під час зустрічі у Криворізькій філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

На порядку денному - положення Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України стосовно особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» у частині використання РРО/ПРРО.

Працівники податкової служби області нагадали про порушення вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та відповіли на актуальні питання представників бізнесу.