Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота мобільного ЦОПу з питань РРО/ПРРО, новацій Закону України № 3219 під час виїзду до села Зелений Гай

, опубліковано 29 серпня 2023 о 10:06

З метою проведення роз’яснювальної роботи з платниками податків з питань застосування РРО/ПРРО, новацій законодавства, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (Закон України № 3219) мобільний ЦОП Тернівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) відповідно до затвердженого графіку здійснив виїзд до ринку «Центральний» та торгових об’єктів м. Тернівки Павлоградського району.

Роботу мобільного ЦОП забезпечено за участі працівників Тернівської ДПІ ГУ ДПС.

За результатами роботи мобільного ЦОПу проведена роз’яснювальна робота з 30 фізичними особами – підприємцями та 2 представниками юридичних осіб.

Фахівцями надано роз’яснення щодо нововведень, запроваджених Законом України № 3219, а також стосовно змін у порядку застосування РРО/ПРРО, поновлення відповідальності за порушення Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Під час зустрічі учасники отримали брошури та листівки інформаційно-роз’яснювального характеру, підготовлених ГУ ДПС.

Платників ознайомлено з офіційною сторінкою «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook та месенджером Telegram-канал ДПС України.