Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Дніпропетровщини відбулась зустріч з представниками Асоціації платників податків України в Дніпропетровській області

, опубліковано 22 серпня 2023 о 17:00

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності. Саме тому акцент на комунікаціях з представниками бізнесу та громадськості для оперативного вирішення питань, які постають під час здійснення ними діяльності, – у пріоритеті роботи податкової служби Дніпропетровщини.

Сьогодні, 22.08.2023, за участі очільниці податкової служби області Федаш Наталі проведено онлайн-зустріч з платниками – членами Територіального Відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області (далі – Асоціація).

Основні новації Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема у частині застосування РРО/ПРРО, а також інші актуальні питання оподаткування – основні кейси заходу.

«Податкова служба області постійно працює, щоб платники вчасно та оперативно отримували інформацію про норми чинного законодавства та порядок їх застосування. Ми тримаємо «руку на пульсі» та завжди відкриті до діалогу з бізнесом і громадськістю», – зазначила під час зустрічі Федаш Наталя.

Захід відбувся за зверненням керівництва Асоціації на комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС. Такий формат спілкування податкової служби області з інститутами громадянського суспільства та бізнес-спільнотою є ефективним способом оперативного розгляду нагальних питань платників.