Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тривають зустрічі з бізнесом: інформуємо про особливості застосування РРО/ПРРО (територія обслуговування Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра, Криворізький та Кам’янський регіони, м. Новомосковськ

, опубліковано 21 серпня 2023 о 17:23

Нещодавно відбулись чергові зустрічі податківців Дніпропетровщини з представниками бізнесу.

Виїзди робочої групи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснено у м. Дніпрі на Центральний ринок «Озерка» та до ТРЦ «Терра» і ТЦ «Наша Правда».

Також робоча група відвідала торгівельні об’єкти у м. Кам’янське та м. Новомосковську, завітала до платників податків, які провадять свою господарську діяльність у м. Кривий Ріг - на ринку «Північний» та у торгівельному комплексі «TERRA».

Мета зустрічей з представниками бізнес-спільноти - акцентувати увагу суб'єктів підприємницької діяльності на основних положеннях Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким, зокрема відновлено норми щодо відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».