Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За підсумками семи місяців до держбюджету від платників Дніпропетровщини надійшло понад 6 млрд грн ПДВ

, опубліковано 10 серпня 2022 о 13:40

Днями в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина ТВЕРДОХЛЄБ прокоментувала ситуацію про надходження до держбюджету від платників Дніпропетровщини для глядачів 27 телеканалу.

З початку 2022 року платниками Дніпропетровщини до держбюджету спрямовано понад 6 млрд грн податку на додану вартість. Порівняно з минулорічними показниками надходження ПДВ збільшились майже на 21 млн гривень.

У відкритій та приватній частинах Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua), платники податків мають доступ, зокрема до сервісу «Дані реєстру платників ПДВ».

Робота у приватній частині здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), що сертифікований у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Для перевірки даних про реєстрацію платником ПДВ достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією та номером паспорта) або найменуванням/ПІБ платника податків.

Дякуємо платникам, які підтримують економічний фронт. Адже завдяки відповідальному та сумлінному ставленню кожного до сплати податків держава сьогодні забезпечує виконання своїх соціальних зобов’язань перед суспільством.